Vizyona Girecek Filmler Şubat 2016

1 - Aşkın Seçimi

Yönetmen: Ross Katz
aşkın seçimi filmi

Bir tıp öğrencisi olan Gabby Holland’ın, kadınların karizmasına karşı koyamadığı Travis Shaw ile komşu olması, bu ikiliyi asla hayal edemeyecekleri olayların içine sürükler. Travis, ciddi ilişkiden uzak bir hayat yaşamakta ve Gabby ise uzun süredir ilişkisi süren erkek arkadaşı ile evlenmek üzeredir. Lakin karşı koyamayacakları arzular bu ikisinin hayatlarını kesiştirir ve bütün planlarını alt üst eder.

2- Bekar Yaşam Kılavuzu

Yönetmen: Christian Ditter
bekar yaşam kılavuzu filmi

New York tıpkı Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom ve David gibi binlerce yalnız ve kalbi kırık bekâr insanlar ile dolup taşmaktadır. Hepsi kendine doğru eşi aramakta ve orta karar bir ilişkiye razıdır. Bütün bu bekarların tek kişilik hayatlarını kontrol etmeyi ve yalnızlıkla baş etmeyi öğrenmelerini Christian Ditter göz önüne seriyor.

3 - Deadpool

Yönetmen: Tim Miller
deadpool filmi

X-Men spin off'u olan bu yapıtta yönetmenliği Tim Miller üstleniyor ve senarist olarak Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisi bizi sürükleyecek senaryoyu hazırlıyor. Wade Wilson yani Deadpool karakterini ise Ryan Reynolds canlandıracak.

4 - Dünyanın En Güzel Kokusu

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu
dünyanın en güzel kokusu filmi

Hakan evliliğin aşkı bitirdiğine inan ve sürekli eş değiştiren bir şarkı yazarıdır. Derya,  Hakan'ın en yakın arkadaşı aynı zamanda da zor gün dostudur.  Hakan, Derya'ya evlenip beraber bir çocuk sahibi olmayı teklif eder. Evlendikten sonra çocuk yapınca iki arkadaş gibi olacaklardır. Derya başta tereddüt eder lakin sonra teklifi kabul eder.

5 - Sessiz Çığlık

Yönetmen: Joachim Trier
sessiz çığlık filmi

Büyük bir aile yaşadığı acı bir kayıbın ardından; bu çetin süreci aşma çabası gösterir. Başrollerde ise Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert, David Strathairn, Gabriel Bryne ve Amy Ryan gibi isimler var.

6 - Hesapta Aşk

Yönetmen: Gönenç Uyanık
hesapta aşk filmi

Sosyal medya'da tanıştığı aşkını görmek için Ankara'dan İstanbul'a giden Ezgi ve en yakın arkadaşı Didem'in maceraları son dönemin sosya medya aşklarına bakış açısı ile bizi gerçekten çok güldürecek.

7- Mel-Un

Yönetmen: Mustafa Kara
mel-un filmi

Film içine cin giren bir kızın şeytani ruhlar tarafından kontrolünü konu almakta.

Yorumlar