Survivor 2016 Gönüllüler Takımı

survivor 2016

Survivor 2016 Acun ılıcalı'nın kanalında yayımlanacak olan survivor gönüllüler takımında kimler yer alıyor? işte o isimler... 

Survivor 2016 gönüllüler takımı kadrosu

survivor 2016 gönüllüler

 - Semih Öztürk Kimdir?
 Görmeye alışık olduğumuz bu sima daha önce ütopya adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. Finale kadar yükselen Öztürk ikinci olarak ayrıldı.
 Tiyatro mezunu olana Öztürk çok iddialı olduğunu, çokça beyin ameliyatı yapacağım sözleriyle belirti. 1991 doğumlu olan Öztürk survivor gönüllüler takımında yer alıyor. 
 - Aylin Şallı Kimdir?
 1992  doğumlu olan Aylin Şallı tv8'de yayımlanacak olan yarışma programına adını yazdıracağa benziyor. İddialı yarışmacı güzelliğiyle göz dolduruyor. Güzel yarışmacı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. 
 - Serkay Tütüncü Kimdir?
 Amatör futbolcu olan Serkay 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuş. Survivor gönüllüler takımında yerini alan Tütüncü en iddialı adaylardan biriyim diyerek iddialı olduğunu kanıtladı.

 - Zafer Mete Kimdir?
 8 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gözlerini açan Zafer Mete üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğudur. Galatasaray taraftarı olan Mete, Erenköy B takımında (World Gym) kaleci olarak yer aldı. Bu yıl  survivor yarışmasına katılan Zafer Mete, yarışmaya katıldığı için heyecanlı olduğunu belirtti. 
 - Nihal Candan Kimdir?
 İşte Benim Stilim yarışmasında tanınan Nihal'in gerçek adı Gül Nihal Candan'dır. Bu yarışmada ikinci olan Candan Survivorda birinci olmakta kararlı görünüyor.
 Oldukça zengin bir ailenin kızı olan Candan Beykent Üniversitesinde (özel üniversite) hukuk fakültesinde okuyor. Sosyal medyada geniş hayran kitlesine sahip Candan survivor gönüllüler takımına dahil oldu. Yarışmada göstereceği performans merak konusu. 
 - İbrahim Giydirir Kimdir?
 Muay thai dövüşcüsü olan İbrahim 26 yaşında. 1.93 boyularında. Giydirir Kicks boks, kafes dövüşü gibi dövüşlerle de ilgileniyor. 22 kicks boks maçlarında sadece  üç maçı kaybetmiş  on dokuzunu kazanmıştır.
 Avrupa kumpasında ve başka maçlarda altın madalyon kazanan Giydirir survivor gönüllüler takımındaki en iddialı isimdir. 
 - Gizem Memiç Kimdir?
 Türk model olan güzellik kraliçesi Memiç 16 mayıs 1990 doğumludur. Gaziantepli Memiç 2010 yılında Miss Turkey güzeli seçildi. Miss Turkey güzeli Memiç Bilkent Üniversite'sinde (özel üniversite) iç mimarlık çevre tasarımı eğitimi alıyor.
 Ünlü bir reklamda oynayarak podyumlarda yerini alan Miss Turkey güzeli bir çok güzellik yarışmasına katılmıştır. Oldukça tanınmış olan güzellik kraliçesi survivor gönüllüler takımında yerini alıyor. 
 - Efecan Dianzenza Kimdir?
 Babası İngiliz annesi Türk olan Dianzenza 1990 doğumludur. İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen Efecan üç yaşlarındayken Türkiye'ye geldi ve çocukluğunu İzmir'de geçirdi. Dokuz yaşlarındayken Karşıyaka Kulübünde (spor kulübü) alt yapısında oynamaya başladı. Müzikle uğraşmayı da seven Efecan  evinde küçük bir stüdyo kurmuştur. Bu stüdyoda bir çok şarkı kaydetti. Albümler çıkardı. Antalya'dan sonra İstanbul'a yerleşen Efecan spor hayatına burada devam etmiştir.
 Spor hayatının yanı sıra profesyonel olarak DJ'lik yapan Efecan antrenörlük bölümünü kazandığı zaman sporu bıraktı. Girdiği moda yarışmasında birinci olan Efecan bu yarışmayla mankenlik ajansına dahil oldu. 
 - Gizem Kerimoğlu Kimdir?
 Eski futbolculardan olan Gizem aynı zamanda oyuncudur. Güzel fiziği ve uzun boyuyla göze hitap eden Gizem Kerimoğlu bu yılki survivor gönüllüler takımında yer aldığını bildirdi.
 30 Ekim 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu  göçmen (Bulgar göçmeni) bir ailenin çocuğudur. Deniz Erdem'den tiyatro eğitimi almıştır ve hala kamera önü oyunculuğuna devam etmektedir. Boyu 1.74 kilosu ise 58'dir..  Tv8'de ekranlar karşısında olacak olan yarışma programı Acun Ilıcalı'nın sunuculuğuyla 7 Şubatta bizlerle.. Heyecanlı bir kapışma  yarışması izlemeye hazır mısınız.. İşte 2016 survivor gönüllüler takımı.. 

Yorumlar

  1. survivor 2016 yı büyük bir heyecanla bekliyoruz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder