Senarist Filmi Turkcell Hayal Ortaklığım Projesi İşbirliği ile Vizyona Giriyor!

Siz ne kadar senaristsiniz? Gizem dolu bir hikayeyi anlatan Senarist filmi kısa bir süre sonra vizyona giriyor! İşte sizlere Senarist filmi hakkında detaylı bilgiler!



Senarist Filmi Turkcell Hayal Ortaklığım Projesi İşbirliği ile Vizyona Giriyor!

Türkiye'nin gurur kaynağı olan ve ilk gizemli filmi olan Senarist filmi hızlı bir şekilde vizyona girmek istiyor. Görme engelliler ve duyma engelliler için ayrı bir özellikte gelecek olan Senarist filminin diğer bir yapımcısı Turkcell. Turkcell'in Hayat Ortaklığım projesinin kapsamında olan Senarist filmi akıllı telefonlar sayesinde ''Sesli betimleme'' özelliğiyle görme engellilere özel olarak bir özellik verilmiş olacak.

Senarist filminin yönetmenliği Hulisi Orkun Eser yapıyor. Eğer sizlerde görme engelli bir vatandaşı sinemaya götürmek istiyorsanız Hulisi Orkun Eser'in ve Turkcell'in projesi olan bu Senarist filmine götürebilirsiniz. Turkcell'in oluşturmuş olduğu ''Cepten sesli betimleme'' özelliği sayesinde görme engelli kişiler filmin keyfine varabilecek. Üstelik cihaz farkı bulunmuyor! Evet herhangi bir IOS & Android işletim sistemine sahip olan her telefonda cepten sesli betimleme özelliği kullanılabilir durumda.  Uygulamayı başlatmak için görme engelli kişilerin ''başlat'' düğmesine ve kulaklıklarını takması şimdilik yeterli olarak gözüküyor. Cepten sesli kadınbetimleme özelliği film ile aynı şekilde ilerleyerek senkron haline geliyor daha sonra görme engelli vatandaşlarda filmleri rahatlıkla takip edebiliyorlar.  Cepten sesli betimleme özelliği Turkcell dahil diğer tüm GSM operatörlerine ücretsiz olarak yüklenebiliyor ve yine aynı şekilde ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Yorumlar