Merakla Beklenen Komedi Osman Pazarlama !

Recep İvedik serisiyle kırılmadık rekor bırakmayan Şahan Gökbakar’ın yeni projesi Osman Pazarlama, merakla beklenen filmler arasında yer alıyor. 19 Şubat 2016 tarihinde vizyona girecek filmle ilgili bilgileri sizler için derledik.

Osman Pazarlama Konusu

Osman Şaşmaz, sahibi olduğu Osman Pazarlama şirketiyle birbirinden farklı ürünleri pazarlamaktadır. Bu farklı ürünler onun beklediği talebi görmemektedir. Bir türlü dikiş tutturamayan Osman, para bulamadığı için de sevdiği kızla evlenememiştir.
Osman’ın en büyük hayali sevdiği ve uzun yıllardır evlenmek istediği kızla dünya evine girmektir. Bu yolda yılmadan mücadele eden Osman, ürünleri satamayınca televizyon programlarına katılmakta dahil olmak üzere elinden gelen her şeyi deneyecektir.
Osman’ın zorlu mücadelesinde en büyük destekçisi iş arkadaşı Erkan ve aile dostlarının kızı olan Songül’dür. Songül, Osman’dan hoşlanmaktadır ancak Osman’ın gönlü başkasındadır. Bu nedenle içi buruk olsa da Osman’a yardım etmekten başka bir şey düşünmez. Bu sırada da Osman’ın ve çevresindekilerin başına birbirinden komik olaylar gelir. Osman, geçen zorlu sürecin ardından zenginliğin hiçte uzakta olmadığını anlayacaktır.

Osman Pazarlama Oyuncuları

Filmde Şahan Gökbakar’ı Osman rolüyle izleyeceğiz. Osman’ın iş arkadaşı Erkan rolünde Selim Akgül karşımıza çıkıyor. Songül rolünde ise Feriştah Senem Yıldırım izleyicilerle buluşacak. Embamba rolünde Liberat Niyoyandika’yı izlerken, Methiye rolünde Yurtşen Fidan karşımıza çıkmaktadır. Serap rolünde Esra Balıkçı, Rıza rolünde Tahsin Yıldırım, Adile rolünde Şükran Çağman ve Saffet rolünde Tahsin Tonkuş karşımıza çıkıyor.

Osman Pazarlama filminin senaryosunu Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar yazarken, yönetmenliği Togan Gökbakar üstlenecek. Filmin yapımcılığını Togan Gökbakar üstlenirken, dağıtımı Warner Bros Turkey firması üstlenecek. Filmin yapımını da diğer Şahan Gökbakar filmlerinde olduğu gibi Çamaşırhane firması üstlenecek.
Osman Pazarlama filmine güvendiğini bildiren Şahan Gökbakar, filmin başarılı olacağına inandığını söyledi.

Osman Pazarlama Fragman İzle


Yorumlar