Jon Snow’un Kaderi Hakkında Melisandre de Konuştu

Sizlere bu yazımızda Jon Snow'un kaderi hakkında detaylı olarak bilgi vermeye çalışacağız. Eğer sizlerde Jon Snow hakkında birşeyleri merak ediyorsanız bu haberimizi sakın kaçırmayın zira sonunda sizlere özel bilgi vereceğiz!



Jon Snow’un Kaderi Hakkında Melisandre de Konuştu

Melisandre, Amerika'nın sevilen talk show'larından bir tanesine katıldı. Bu programın sunucusu olan Seth Meyeers ile birlikte röportaj yaptı ve röportajında Jon Snow hakkında bazı bilgiler verdi. Seth Meyeers ve onun eşinin düzenlediği bir partiye katılan Melisandre, Jon Show hakkında şunları söyledi; ''Jon Snow'un kaderi halen belli değil ve ne olacağını gerçekten kimse bilemiyor. Ben onu bıraktığımda halen ölü bir şekilde yaşamına devam ediyordu.'' denildi.


Jon Snow bildiğiniz üzere Game Of Thrones adlı yabancı bir dizinin oyuncusu. Oldukça ön planda olan ve popülarite sahibi olan Jon Snow hakkında şuanda hiç bir yerde bilgi paylaşılmıyor yani Jon Snow'un kaderini herkes merak ediyor. Sizlerinde bu dizi hakkında bariz görüşleriniz varsa aşağıdan yorum yaparak görüşlerinizi hızlı bir şekilde dile getirebilirsiniz. Melisandre, Jon Snow hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalar arasında; ''Jon Snow'un kaderini hiç kimse bilemiyor yani ne olacağı halen belli değil.'' dedi. Melisandre, Seth Meyeers ve eşinin hamilelik için yaptığı bu etkinlikte konuşarak bu bilgileri vermiş oldu. Şimdi ise Jon Snow'un bu görüşlere karşı ne diyeceği merak ediliyor.

Yorumlar