Hep Yek Filmi Vizyona Giriyor

Hep Yek, merakla beklenen komedi filmleri arasında yer alıyor. 5 Şubat 2016 Cuma günü gösterime girecek olan yapım, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmin fragmanı da kısa süre içinde önemli izlenme rakamlarına ulaştı.

Hep Yek Filminin Konusu

Türkiye’nin ünlü ve acımasız kabadayılarından birinin oğlu olan Cevat, yerinde duramayan bir yapıya sahiptir. Cevat’ın şöhrete olan düşkünlüğü başına bela olmaktadır. Cevat, dünyaca ünlü manken Camlia’ya tutkulu bir aşkla bağlıdır. Bir gün Camilia’yı kaçırmaya karar veren Cevat’ın yerine bu riskli işi Ziya Baba üstlenir. Ziya, Camilia’yı kaçırmayı başarır ve Camilia’yı Cevat’a bir paket içinde götürme işini Şahin’e verir.
hep yek filmi

Olaylar ardı ardına gelişirken Şahin, Cevat’a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmeden yola çıkar. Şahin’in görevi paketi İzmir’den İstanbul’a getirmektir. Yolda Altan ve Gürkan adında iki belalı kişi ile yolu kesişen Şahin, paketi kaybeder. Paketi kaybetmenin korkusuyla Şahin, hayatının en zor 2 gününü yaşamak zorunda kalır. Bu sırada da birbirinden komik olaylar Şahin’in başına gelir ve çaresizce kurtuluşu için paketi aramaya başlar.

Hep Yek Oyuncu Kadrosu

Hep Yek filminde, Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Gökhan Yıkılkan, Denise Capezza, İnan Ulaş Tosun, Ferdi Sancar, Tuna Orhan, Adem Yılmaz, Füsun Demirel gibi isimler kamera karşısına geçiyor. Tecrübeli oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan yapım, bu nedenle de adından söz ettiriyor.
hep yek filmi 2

Hep Yek filminin senaryosunu, Bilal Kalyoncu, Suat Özkan ve Ali Alper Erze kaleme almıştır. Filmin yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu üstlenmiştir. Filmin yapımcılığını Bilal Kalyoncu üstlenmiştir. Hep Yek’in dağıtımını ise Pinema şirketi yapacaktır.
Hep Yek filmi, gösterime girmeden afişi ve fragmanıyla dikkat çekmeyi başarmıştır. Bakalım film, gişede beklenen başarıyı elde edebilecek ve gişe rakamlarıyla da adından söz ettirebilecek mi?

Hep Yek Filmi Fragmanı İzle




Yorumlar