Dedemin Fişi Filmini Muhakkak İzle !

‘Dedemin Fişi’ Argo Komedinin Fişini Çekiyor Mu?

dedemin fişi
Dedemin Fişi Filmi Afiş
Kendinize bir iyilik yapın. Dedemin Fişi Filmi izleyin.  Farklı dünyaların kapısını aralamanın o eşsiz keyfine sizde erişin. Madem boş zamanımızı değerlendiriyoruz, amacımız eğlenmek seçimimizde o yönde olmalı diye düşünüyorum. Bizi üzen, kederlendiren filmlerden uzak durup, bir insana en çok yakışan hali yani gülmemizi sağlayacak bir film izlemeliyiz. ‘Nerde artık o eski komedi filmleri’ dediğinizi duyar gibiyim. 
Son zamanlarda bende öyle düşünüyordum ta ki Güldür Güldür ekibinin oynadığı ‘Dedemin Fişi’ filmini izleyene kadar.  Film izleyende o alıştığımız eski komedi filmlerinin etkisini yaratıyor. Hem mesaj veriyor hem güldürüyor. Ailecek izleyebileceğimiz izlerken gülüp kendimize ders çıkarabileceğimiz bir konu örgüsüyle gelmiş film karşımıza.

Dedemin Fişi Gülmek İsteyenler İçin Güzel Fırsat

Son yıllarda komedi filmlerinde tutturulan ne kadar argo o kadar kahkaha yaklaşımının dışına çıkılmış dedemin fişi'nde.  Gönül rahatlığıyla ailecek izleyebileceğimiz bir film sunmuşlar. Güldürürken yavaş yavaş bozulan aile yapımıza da değinmeyi unutmamışlar dedemin fişinde. 

Birbirini her koşulda seven destek olan geniş aileden çekirdek aileye geçişimizi, birbirine tahammül edemeyen aile fertlerine dönüşümüzü sermişler gözler önüne. 

Güldür Güldür ekibinin TV programında yakalamış olduğu başarıyı seyirciye geçirdiği enerjiyi dedemin fişi filminde de yakalamış olması takdirleri hak ediyor.  Birçok ekibin sinema filmi çektiklerinde aynı başarıyı yakalayamamaları bildiğimiz bir gerçek. Ali Sunal’ın oluşturduğu bu ekip ve izlediği bu yolla Türk halkının komedi anlayışına hitap etmesi babasının gittiği yoldan gittiğinin bir kanıtı mahiyetindedir. 

Dedemin fişi filmi gösterime girdiği ilk günlerden beri izlenme oranı da çok yüksek.

Son yılların argoyla osurmayla geğirmeyle komedi yaptığını düşünen onca içi boş filmlerinin üstüne böyle bir filmi bizlerle buluşturdukları için tüm ‘Dedemin fişi’ ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. 

Alışılmışın dışına çıkma cesaretini göstermek riske girmek ve böyle güzel bir sonuç almak her film ekibinin başarabileceği bir meziyet değildir. Türk komedi filmlerinde gelinen noktaya bakıldığında bu film bizler için bir nimettir. 

Gülmeyi seven ve espride zeka arayan insanları düşünüpte yapılmış bir filmdir dedemin fişi. Ve filmin bitiş sahnesinden anladığımız kadarıyla ikincisini de sabırsızlıkla bekleyebiliriz.  Aynı çizgi ve kalitede olduğunda yine seve seve izler memnuniyetlerimizi dile getiririz.

Dedemin Fişi 2 filmini şimdiden iple çekiyoruz.

Dedemin Fişi Fragman


Yorumlar