26 Şubat'ta Gösterime Girecek Filmler

26 şubat vizyona girecek filmler

Vizyona Girecek Filmler Şubat


Ülkemizde 26 Şubat tarihinde birbirinden önemli yapımlar gösterime girecek. İşte gösterime girecek filmler ve bu filmler hakkında öne çıkan bilgiler:

Mısır Tanrıları

Görsel efektleriyle ön plana çıkması beklenen ve fragmanıyla büyük ilgi uyandıran “Mısır Tanrıları” ABD yapımı, içerisinde fantastik, aksiyon öğelerini barındıran ve 100 dakika süresi olan bir filmdir. Filmin yönetmenliğini Elex Proyas üstlenirken, Gerard Butler, Nikolaj Coster Waldau, Brenton Thwaites, Elodie Yung, Courtney Eaton, Rufus Sewell gibi oyuncular karşımıza çıkmaktadır.


Mısır Krallığı filminde, Tanrılar Tanrısı olan kötü kalpli Set, Mısır tahtını ele geçirir ve bu da barış içinde yaşayan ülkeyi büyük bir kaosa sürükler. Barbarlığıyla nam salan Set’e hiç kimse karşı çıkamamaktadır. Genç bir hırsız olan Bek, Set’in elinde bulunan sevgilisini kurtarmak ve dünyayı ondan korumak için Horus adındaki başka bir Tanrı ile güçlerini birleştirir. Sonrasında kıyasıya bir macera ve bitmek bilmeyen bir mücadele başlar.

Aşk ve Gurur + Zombiler

2016 ABD yapımı olan, içeriğinde gerilim, korku, komedi öğelerini barındıran ve romantik yapısıyla dikkat çeken “Aşk ve Gurur + Zombiler”, gösterime girecek dikkat çekici yapımlardan biri. Filmin yönetmenliğini Burr Steers üstlenirken, Lena Headey, Douglas Booth, Matt Smith, Sam Riley, Charles Dance, Lilly James, Bella Heatchote gibi oyuncular karşımıza çıkıyor.

Ask ve Gurur

Aşk ve Gurur + Zombiler’de, 19. Yüzyıl Britanyası’nı gizemli bir salgın etkisi altına almış ve binlerce insan zombiye dönüşmüştür. İyi bir kılıç ustası olan Elizabeth Bennet ile Bay Darcy gururlarını bir kenara bırakarak iş birliği yapmak zorundadır. Seth Gramme-Smith’in çok satan ve aynı adı taşıyan kitabından uyarlanan film, haftanın merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor.

Çağrılan

Haftanın yerli yapımları arasında yer alan “Çağrılan”, korku öğesini bünyesinde barındıran bir film. Filmin yönetmenliğini Hüseyin Eleman üstlenirken, Bahadır Karaca, Akador Akalın, Meral Ceren Türk, Candaş Yılancı, Çağla Nefesoğlu, Mina Yorulmaz, Eray Ertüren, Yerkan Kahraman gibi oyuncular karşımıza çıkmaktadır.

Çağrılan

Çağrılan’da, bir grup konservatuar öğrencisi, dünyada ilk kez canlı yayında bir korku filmi çekerek, bunu yayınlamaya karar verir. Yayına başlar başlamaz bir anda kontrolü tamamen kaybederler. Sonrasında ise korkutmak için hazırlanan cinlerin korkunç saldırıları başlar. Onlar için kurtulmak artık çok zordur. Korkutmak için hazırlananlar, hayatlarının en büyük korkusuyla, hem de kapalı kapılar ardında yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Senarist

Haftanın yerli filmleri arasında yer alan “Senarist”, gizem, ve aksiyon öğelerini bünyesinde barındıran bir filmdir. Filmin yönetmenliğini Hulusi Orkun Eser üstlenirken, Mustafa Uzunyılmaz, Halis Bayraktaroğlu, Dlara Büyükbayraktar, Murat Parasayar, Ebru Santaş gibi oyuncular karşımıza çıkmaktadır.

Senarist

Senarist filminde, Adem son derece başarılı bir yazardır. Adem bir süredir kendisini birilerinin izlediğini fark eder. Böylece kendisini bir maceranın içinde bulan Adem, gerçekleri fark etmeye başlar. Şeytanın insanları kandırmak için sadece fısıldamadığını anlayan Adem’in hayatı değişmeye başlar.

Hesaplaşma

Haftanın merakla beklenen filmleri arasında yer alan “Hesaplaşma”, içerisinde gerilim, polisiye ve dram öğelerini barındıran, 2016 ABD yapımı bir filmdir. Filmin yönetmenliğini Shintaro Shimosawa üstlenirken, Al Pacino, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Malin Akerman, Julia Stiles, Alice Eve, Byung-Hun Lee, Glen Powell gibi isimler karşımıza çıkmaktadır.

Hesaplaşma

Hesaplaşma’da, Ben Cahill New Orleans’ta yaşayan, son derece hırslı bir avukattır. Eşi Charlotte düşük yaptıktan sonra birbirine adeta yabancılaşan çift için zorlu günler yaşanmaktadır. Ben Cahill bu olaydan sonra kariyerine daha fazla ağırlık vererek, önemli davalar almaya başlar. Bu sırada üniversite yıllarında kız arkadaşı olan Emily ile karşılaşır. Büyük bir ilaç firmasının sahibiyle ilişkisi olan Emily, Ben’e şirketle ilgili gizli bilgileri sunmayı teklif eder. Bu teklif Ben ve bürosuna birçok kapıyı açar ancak kısa sürede büyük bir rüşvet operasyonunun ortasında kendilerini bulurlar. Bu noktadan sonra, son derece önemli kişilerle çatışma yaşayacaklardır.

Yorumlar