Şevkat Yerimdar 2 Filmi


Delikanlılığın kitabının Şevkat Yerimdar dilinde yazan karakterin ikinci filmi 25 Aralık 2015'te sinemalarda olacak. İlk filmde dürüstlüğü ve karizması ile sevdiği kadının kalbini çalan Şevkat yeni filmde düğün yapmak için hazırlıklara girişmektedir. Fakat cebinde beş kuruş parası olmayan karakter dedesinin evini satar. Eve dönmek üzereyken Sarp ile tanışır. Bu zavallı aşığa yardım etmek isterken çok eğlenceli bir maceranın içinde kendini bulur.
   Filmin yönetmen koltuğunda oturan Bülent İşbilen aynı zamanda filmin senaryosunu da yazmış. Filmin ana karakteri olan Şevkat Yerimdar'ı Özgürcan Çevik canlandırmakta. Fatih Harbiye dizisinden tanıdığımız oyuncu aynı zamanda serinin ilk filminde de Şevkat Yerimdar karakterini canlandırmıştı. Yönetmen Bülent İşbilen birçok filme imza atmış bir yönetmen. Ali Kundilli, Küper Ajan K9, Başrolde Aşk, Elif, Ruhumun Aynası gibi birçok iş yönetmenin imzasına sahip.
   Komedi türündeki yapım ilk filmden hoşlananları tekrar sinemaya çekecek gibi görünüyor. Dağıtımı MC film tarafından gerçekleştirilen yapımın kaç kopya ile gösterime gireceği ise açıklanmadı.
   Film kadrosunda ilk filmde de yer alan Cezmi Baskın ve Başak Parlak gibi isimleri de bulundurmakta. Türk sinemasının karakter komedisi alanındaki eğlenceli yapımlarından biri konumunda.
Şevkat yerimdar 2 fragman 'ını izlemek isteyenler için aşıya ekledik. Bu fragman bize filmle ilgili güzel bir sunuş veriyor.

   Eğlenceli bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız, bu filmi kesinlikle kaçırmamalısınız. Sinemaseverlerin en çok tercih ettiği filmler kuşkusuz komedi türünde olanlar. Yerli filmlerin revaçta olduğu süre şu günlerde Şevkat Yerimdar 2 oldukça iyi gişe yapabilecek bir iş olarak görülmekte.
   Süpür, Serçe, Bir Deniz Hikâyesi, Bana Adını sor, Neva, Papatyam gibi işleri ile tanıdığımız Başak Parlak bu filmi izlemeniz için başka bir neden. Güzel oyuncu oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. Yeteneği ile gelecekte çok parlak işlere imza atacak bunun sinyallerini bize veriyor. 

Yorumlar