Nadide Hayat Filmi

Sinemamızın usta oyuncusu ve vazgeçilmez bayan karakteri Demet Akbağ ile güzel ve etkileyici bir komedi filmi Nadide Hayat.
   Filminde İşler Güçler ile tanıdığız Sadi Celil Cengiz de var. Filmin diğer oyuncuları Etkin Dikinciler, Sevil Akı, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Tarık Tarcan.

Filimin yönetmen koltuğunda ve senaristlerinden Bir olan dünyaca başarılı bir isim olan Çağan Irmak var.
Filmin ana konusu;
  Evlilik hayatını,üniversite eğitimi ve iş yaşamına tercih eden Nadide yıllarını böyle geçirmiştir. Eşini kaybettikten sonra, kendisini haftada bir ziyaret eden kızı ve torunu ile iş yaşamına yeni başlayan ve eve neredeyse hiç gelmeyen oğlunun yolunu gözlerken bulur. Nadide, yalnız ve orta yaşlılar için uygun görülen dikiş kursundan, koro çalışmalarına, gezilerden kabul günlerine hiçbir olayı kaçırmayan fakat aradığı mutluluğu bulamayan biridir. Ta ki, bir gün gazete de bir haberi okuyana dek. Nadide bu haberin ardından hemen hazırlıklara başlar. Sonrasında kendini önce okul sıralarında bir öğrenci olarak, sonra da mavi sulara yelken açan bir maceracı olarak bulur. Nadide bu komik ve maceralı yolculuğa beraberinde bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile çıkar.

 Bol kahkaha’lı ve bir o kadar heyecanlı bir film Nadide Hayat. İzleyiciyi birçok sürpriz bekliyor filmde. Usta karakterler ve usta yönetmeni ile güzel ve seyir zevki yüksek bir film.

Yorumlar