Kocan Kadar Konuş

Kocan Kadar Konuş filmi hakkında görüş ve yorumlar 
Romantik film alanında iyi yer edinen kocan kadar konuş filmi bu defa Kocan Kadar Konuş: Diriliş ile seri filmler arasında yer aldı.
    Film yine Şebnem Burcuoğlu romanından uyarlanmış. Başrollerin de Ezgi Mola ve Murat Yıldırım var. İkili beklentileri karşılamış gibi görünüyor. Tiyatro kökenli olan Ezgi Mola sinemada da ne kadar yetenekli olduğunu bu filmde de bir kez daha göstermiş oldu. Filmin yönetmeni ise reklam sektöründen tanıdığımız Kıvanç Baruönü.

  Serini ilk filminde, Efsun karakterinin kendini koca meraklısı biri olarak lise aşkıyla tekrar bir araya gelişini izlenmiştik. Film yine geleneksel Türk motiflerini işlemiş. Güncel olayların arasın da bu motifleri görmek izleyiciyi biraz daha filme bağlamış.
 Bu defa ilk filmden farklı olarak olaylar aile mensuplarını etrafında dönüyor. Ailelerin baskısı, “el alem ne der.” düşüncesi Efsun ve Sinan’ın kabusu olur ve evlilik süreci başlar. Ve eğlence ve şamatada başlamış olur.
   Film, ilk filmde olduğu gibi çok eğlenceli ve kahkahası bol bir yapıt olmuş. İlk filmden konuyu iyi devir alan filmde konu kopması yok buda izleyiciye, filmden soğumadan anlam kargaşası yaratmadan seyir zevkini sunuyor. Film ve romanın devam edeceğini umut ediyoruz.
  Kocan Kadar Konuş: Diriliş romantik komedi filmler arasında çıtayı biraz daha yükselti. Hayal ve rüya arasında dolaştıracak filmi izlemek isteyenler için güzel bir film iyi seyirler.

Yorumlar