88. Akademi Ödülleri En İyi Görsel Efekt Akademi Ödülleri

Akademi Ödülleri En İyi Görsel Efekt

88. Akademi Ödülleri En İyi Görsel Efekt Akademi Ödülleri
   88. Akademi Ödülleri'nde En İyi Görsel Efekt Akademi Ödülü sahipleri ile buluşuyor. 
   Sinema dünyasının en önemli ödülü olarak bilenen Oscarlar için zorlu mücadele hız kesmeden devam ediyor. 88. Akademi Ödüllerin de En İyi Görsel Efekt Akademi Ödülü için liste açıklandı. Liste de ilk on için seçimler yapılmış gözüküyor.
  Listede olma olasılığı yüksek görünen son zamanların uzay filmi Marslı ve yılarca beklenen film Star Wars: Güç Uyanıyor ilk sıralarda. Bu yapımların yanı sıra Yarının Dünyası ve Tehlikeli Yürüyüş gibi isimler de listede yerini almış. Aralık ayının ilk haftası açıklanan ve 20 filmin olduğu listeden eleme yapılarak hazırlanan liste de ilk 10'a girmeyi başaramayan yapımlar arasında olanlar ise;Chappie, Casuslar Köprüsü, Everest, Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 , Hızlı ve Öfkeli 7 yer almış. Akademi'nin görsel efekt şubesi üyeleri tarafından Ocak ayının ilk haftasında aday olan her filmden 10 dakikalık bir bölüm izlemesinin ardından liste Oscar ödülleri için yarışacak olan beş filme indirilecek.
  Liste de yer alacak ve 88. Akademi Ödülleri en iyi görsel efekt Oscar ödülü için yarışacak filmler ise:Ant-Man Ex Machina, Yenilmezler: Ultron Çağı, Mad Max: Fury Road, Jurassic World, Diriliş.
  Sinema tarihinin bu önemli ödülü olan 88. Akademi ödülleri 28 Şubatta yapılacak törenle merakla ve heyecan ile bekleyen sahibini bulacak.

Yorumlar