2016 Survivor Ünlüler Takımı

survivor 2016


Merakla beklenen survivor 2016 yarışmasında yer alan ünlüler takımı kimlerden oluşacak ve bu ünlüler kimlerdir? tv8 de Acun Ilıcalı' nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı 7 Şubatta sizlerle..


7 Şubat ekranlarda yayımlanacak olan survivor' un çok merak edilen ünlüler takımı kimlerden oluşuyor, kimler bu takımı oluşturuyor? İşte merak edilen soruların cevabı.

 Ünlü Takımı
 - Tuğba Özay: Tanıtım videosunda kendisini tabiatın kızı olarak nitelendiren Tuğba Özay kimdir? Kısaca bahsedelim.
 Trabzonlu güzel yarışmacı Miss Model Of The World güzellik yarışmasında (dünya) ikincisi seçilerek güzelliğini dünyaya duyurmuştur.
 İlk olarak adını şöhrete taşıyan tv programı  Çarkıfelek olmuştur. Mehmet Ali Erbil' in sunduğu yarışma programında büyük bir kariyer sahibi olmuştur. 
 - İbrahim Yattara: "Survivor' u kazanacağım çünkü en güçlü benim" sözüyle iddialı duruşuyla survivor' a adını yazdırmaya gelmiş olan İbrahim Yattara kimdir?
 Gineli futbolcu İbrahim Türk vatandaşı olduktan sonra adını İbrahim Üçüncü olarak değiştirmiştir.
 Futbol sahasında kariyer sahibi olarak Trabzon spora bağlandı ve inişli çıkışlı dönemler yaşattı. 
 - Serkan Ercan : Türk sinema ve tiyatrolarında biraz tanınmış yüzlerden biri Serkan Ercan' dır. Survivor' a  katılarak savaşmayı göze alan oyuncu iddialı konuşmasıyla dikkat çekici. 
 - Nagihan Karadere : Türk atlet olan Nagihan Fenerbahçe' de yetişerek sürat koşular branşında yarışarak adını duyurdu.
 2003' lü yıllarda Balkanlarda yapılan Atletizm yarışında 400 m branşında altın madalyonla kariyerini  zirvelere taşımıştır. 
 - Avatar Atakan : Çağan Atakan Arslan "Avatar" takma adıyla survivor ünlüler takımında yer alan güçlü yarışmacılardan biridir. Peki Avatar Atakan kimdir?
 Profesyonel güreşçi ve aynı zamanda boksör olan Çağan çok kez adını zirvelere taşımıştır. Fiziki açıdan güçlü olan Çağan Atakan "korkarsan şampiyon olamazsın"  sözüyle cesaretiyle survivor' a geldiğini kanıtlıyor. 
 - Ezgi Avcı : "Mücadele ve zafer hayatımda vardı bunu Survivor ile zirveye taşıyacağım" diyen Ezgi Avcı kimdir?  2013 yılında adını Mıss Turkey 3. güzeli olarak adını duyuran Ezgi Avcı, güzellik yarışmasından sonra mankenlik yapmıştır. Kendi şirketini planlayan Ezgi Avcı henüz 20 yaşında ve boyu 1,79 kilosu ise 57' dir. 
 - Ebru Öztürk : Ünlüler takımında göze çarpan diğer bir isim ise Tuncay Şanlı' nın eski sevgilisi olan Ebru Öztürk' tür. Peki Ebru Öztürk kimdir?
 Mankenlik yapan güzel yarışmacı Ebru eski voleybolcudur.
 İstanbul moda haftasında başarıyla podyumda yer alan Ebru güzelliğiyle ekranı süslüyor.
 - Eda Akkaya : Survivor' a katılan diğer isim ise Eda Akkaya' dır. 1990 doğumlu olan Eda Akkaya jimnastik ile uğraşmıştır. Güzel isim daha sonra adını oyunculukla duyurmuştur. İlişki durumu karışık dizisinde Candan karakteriyle ekranların karşısına çıkan güzel oyuncu bu kez de survivor' da karşımıza çıkıyor. 
 - Yunus Günçe : Almanya' da doğan yarışmacı aslen Trabzon/Akçaabatlı' dır. Türk sinema ve Türk dizi oyuncusu DJ, sunucu ve komedyen olan Yunus, Number One Tv' de yapmış olduğu DJ' likle kariyerini zirveye taşımayı başarmıştır. 
 - Yılmaz Morgül : Türk şarkıcı olan Yılmaz Morgül survivor' a katılarak yarışmaya dahil olan kişilerden biridir. Bakırköy Musiki Cemiyetlerden bir çok kez ders alan sanatçı Zeki Müren' in de seslendirdiği güzel bir parça olan "Bahçevan" adlı parçayı seslendirerek tanınmıştır.
 Survivor' un 2016 kadrosunda yer alan ünlü isimler bunlardır. 7 Şubat' ta yayımlanmasıyla birlikte olan (tanıtım videosu) rekora koşuyor.

Yorumlar